Digital agency van de Kempen

Dat we een full-service Digital Agency zijn, dat heb je ondertussen al wel begrepen denk ik. Maar wat dat juist inhoudt? En hoe het er achter de schermen aan toegaat? Dat kom je hier te weten.

Een end-to-end experience

Digitale strategie

Bij een digitale strategie nemen we de klant en zijn bedrijf onder de loep. We bekijken wat de doelstellingen zijn, welke doelgroepen relevant zijn en hoe de huidige processen lopen. Na verschillende workshops hebben we het bedrijf en de pijnpunten in kaart gebracht en gaan we over tot het bedenken van oplossingen. Deze kunnen heel breed gaan: van een re-branding oefening, tot een CRM bouwen, tot inbound marketing activiteiten opzetten. Of een combinatie van verschillende aspecten.

UX & UI Design

Op basis van die digitale strategie gaan onze designers aan de slag. Ze ontwerpen de digitale toepassingen met steeds de eindgebruiker in het achterhoofd. Alleen met een succesvolle gebruikserflow zal de website of het platform naar behoren converteren.

Development

Als onze designers jouw goedkeuring krijgen, doen onze developers hun ding. Ze maken het werk van onze strategen en designers aanklikbaar, en zorgen voor een unieke gebruikerservaring op ieder scherm. Zo wordt de website, applicatie of digitale toepassing een echt pareltje. Klik na klik.

Online marketing

Onze online marketeers zorgen voor meer gebruikers en bezoekers met impact. Dankzij een digitale marketingstrategie laten ze mensen op je website belanden, toveren ze hen om tot klanten en zelfs echte brand lovers. Je hoort het meteen: een duidelijk online marketingplan is goud waard

Onze cultuur

Sharing is caring, zeker als het om kennis gaat

Ons team bestaat uit verschillende profielen. Ieders brengt zijn eigen expertise aan tafel. Kennisdeling over de verschillende domeinen heen is een must om tot het beste resultaat te komen.

De vrijheid om Digiti mee te vormen

Tijdens onze team meetings en strategie updates krijg jij ook de kans om je mening te geven en mee de richting van Digiti te bepalen.
Goeie verloning
Tankkaart
Opleidingsbudget
Maaltijd- en ecocheques
20 verlofdagen + 12 ADV dagen
Hospitalisatieverzekering
Bedrijfswagen
Groepsverzekering
Alle tools die je hart begeert

Kom maar af, we hebben nog plaats!