Digital agency van de Kempen

Dat we een full-service Digital Agency zijn, dat heb je ondertussen al wel begrepen denk ik. Maar wat dat juist inhoudt? En hoe het er achter de schermen aan toegaat? Dat kom je hier te weten.

Een end-to-end experience

Digitale strategie

Bij een digitale strategie nemen we de klant en zijn bedrijf onder de loep. We bekijken wat de doelstellingen zijn, welke doelgroepen relevant zijn en hoe de huidige processen lopen. Na verschillende workshops hebben we het bedrijf en de pijnpunten in kaart gebracht en gaan we over tot het bedenken van oplossingen. Deze kunnen heel breed gaan: van een re-branding oefening, tot een CRM bouwen, tot inbound marketing activiteiten opzetten. Of een combinatie van verschillende aspecten.

UX & UI Design

Op basis van die digitale strategie gaan onze designers aan de slag. Ze ontwerpen de digitale toepassingen met steeds de eindgebruiker in het achterhoofd. Alleen met een succesvolle gebruikserflow zal de website of het platform naar behoren converteren.

Development

Als onze designers jouw goedkeuring krijgen, doen onze developers hun ding. Ze maken het werk van onze strategen en designers aanklikbaar, en zorgen voor een unieke gebruikerservaring op ieder scherm. Zo wordt de website, applicatie of digitale toepassing een echt pareltje. Klik na klik.

Online marketing

Onze online marketeers zorgen voor meer gebruikers en bezoekers met impact. Dankzij een digitale marketingstrategie laten ze mensen op je website belanden, toveren ze hen om tot klanten en zelfs echte brand lovers. Je hoort het meteen: een duidelijk online marketingplan is goud waard

Onze cultuur

Sharing is caring, zeker als het om kennis gaat

Ons team bestaat uit verschillende profielen. Ieders brengt zijn eigen expertise aan tafel. Kennisdeling over de verschillende domeinen heen is een must om tot het beste resultaat te komen.

De vrijheid om Digiti mee te vormen

Tijdens onze team meetings en strategie updates krijg jij ook de kans om je mening te geven en mee de richting van Digiti te bepalen.
Wij bieden een marktconform Bruto loon aan voor de prestaties die jij levert
Met een tankkaart van Total in de hand reis je door heel het land
Wij investeren graag in jou en je talent. Met het opleidingsbudget kan je blijven groeien.
Elke maand krijg jij per gewerkte dag Maaltijdcheques van €8. Per jaar krijg je daarbovenop Eco cheques
Dankzij onze 40-uren week geniet je bovenop je 20 wettelijke vakantiedagen ook nog van 12 extra ADV dagen
We leggen je graag in de watten, ook als je ziek bent. Met de DKV verzekering geniet je van de beste zorg.
Met onze bedrijfswagens ben je altijd veilig en comfortabel onderweg, ook na de werkuren.
Ook voor je pensioen nemen we al de nodige maatregelen. Geen zorgen voor later!
Jij werkt al met bepaalde tools die je nog beter in je job maken? Wij kopen ze graag voor je aan.

Kom maar af, we hebben nog plaats!