Remote onboarding: how it’s done

Het onboarding proces hebben we helemaal herzien sinds de lockdown. Allemaal om er voor te zorgen dat jij je meteen verbonden voelt met ons!

Welcome on board 🛳

Onboarding checklist

Klaar? Start! Tijdens je eerste dag, eerste week en eerste maand krijg je een hoop to do’s en informatie dat je zeker gedaan/ gezien moet hebben. Op die manier weet je waar Digiti voor staat, waar alles te vinden is en wie je moet aanspreken.

Challenges

Ook op afstand voorzien we de nodige challenges. Geef een virtuele taco aan iemand, neem deel aan je eerste Speed Date en schrijf een blogpost over je eerste drie maanden bij Digiti.

Check-ins

Onder het motto: check, check, dubbel check houden we doorheen je eerste drie maanden regelmatig een check-in. Tijdens je eerste week is dit zelfs dagelijks. Op die manier houden we de vinger aan de pols.

Speed Dates

Wanneer je start, zal er snel een eerste Speed Date gepland worden. Je krijgt dan de kans om met iedereen enkele minuten een video call te houden. Zo leer je in een mum van tijd iedereen kort kennen.

Team huddles

Op frequente basis organiseert Derek een team huddle. Dit is een moment waar we belangrijke topics bespreken, zoals de lancering van een project waar wat dieper op wordt ingegaan of een update over Sales. Hier zie je ook nog eens heel het team. 👋

Klaar voor je onboarding bij Digiti?

Maak een afspraak

"Alle info van onboarding t.e.m. de bedrijfswiki staat in één tool, wat het heel overzichtelijk en makkelijk maakt om je in te werken."

"De check-ins zorgden er voor dat je snel vertrouwd geraakte met het bedrijf, zelfs vanop afstand."

Ook zo een onboarding meemaken? Kom maar af!